Ravintolapäivänä meillä 

Hei!

Osallistuimme ensi kertaa ravintolapäivään edellisenä lauantaina. Kokemus oli erittäin hyvä! Porukkaa kävi reilusti yli sata henkeä ja Kahvila Rengin Tupa sai positiivista palautetta. Olen niin iloinen siitä, että päätimme tehdä vanhan rengin asunnosta tunnelmallisen pikkukahvilan. Tila on kuin tehty siihen tarkoitukseen.
Kahvilassa oli tarjolla pizzapaloja, juustokakkua, mustikkakakkua, mokkapaloja, raparperipiirakkaa ja perinteisiä kauralastuja sekä kahvia, teetä ja pillimehuja. Apu oli tarpeen, koska kahvilan lisäksi tallilla järjestettiin avoimet ovet ja lapsille talutusratsastusta. Keppariesterata rakennettiin puutarhaan ja tallin kepparit olivat ahkerassa käytössä. Muutamalla vierailijalla oli omakin keppariratsunsa mukana. Meillä on niin mukava talliporukka, joka auttaa aina tarvittaessa. Tälläkin kertaa. Kiitos teille siitä! Olette korvaamattomia. Ilman teitä en voisi järjestää tällaisia ihania tapahtumia.

Puistoon olimme kantaneet puutarhakalusteita ja mm. vanhan sinisen talonpoikaispöydän. Kahvilavieraat saivat nauttia herkkujen ohella kauniista maisemista lammenrantaan ja laitumille. Sateen yllättäessä myös kahvilassa oli pari pöytäryhmää.

Oli ihana nähdä tuttuja ja ihan uusiakin ihmisiä. Osa vieraili meillä ensi kertaa. Yksi pariskunta Seinäjoelta jäi eritoten mieleen, koska he ajoivat ihan sattumalta tilan ohi ja pysähtyivät vierailulle. He kannustivat kovasti perustamaan kesäkahvilaa, koska uskoivat, että ihmiset tulisivat tänne oikein mielellään. Olen samaa mieltä ja kesäkahvila olisikin yksi haaveistani. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo. Yksi osa tätä unelmaani on nyt täyttynyt Popup-kahvilan myötä, mutta sen lisäksi samana viikonloppuna täyttyi yksi muukin unelma, nimittäin...


Kanala!!! Meillä on nyt kolme tälläistä kaveria <3
 
 
 
Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
Käykää kurkkaamassa myös treeniblogiani täältä. Sielläkin on uusi postaus :)
 
 
 
Niina
 
 
 Kommentit

 1. Aivan mahtava tapahtuma teillä siellä.Kahvila on ollut varmasti kaikille hoeno kokemus ja keppihepparata lapsille.Täällä meilläpäin ei ole mitään tuollaista,harmi.Ei muutakuin ideoimaan kahvilaa sinne teille.Nuo kanat ovat myös suloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Porukkaa kävi oikein kivasti. Ensi kesänä sitten toivottavasti saadaan pitää kahvilaa ihan virallisestikin :)

   Poista
 2. Aivan mahtava tapahtuma teillä siellä.Kahvila on ollut varmasti kaikille hoeno kokemus ja keppihepparata lapsille.Täällä meilläpäin ei ole mitään tuollaista,harmi.Ei muutakuin ideoimaan kahvilaa sinne teille.Nuo kanat ovat myös suloiset!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Niina, niin hienot tipuset. Niin hienon värisetkin. Ja se rengintupa on mahtava paikka, hyvä kun olit niin energinen ja laitoit sen kuntoon ja käyttöön. Toivottavasti minäkin pääsen joskus katsomaan. t. Maikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat on hauskoja! Ja tuolla rengin tuvassa on tullut istuskeltua kesän mittaan ihan huvikseenkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit