Siirry pääsisältöön

Ravintolapäivänä meillä 

Hei!

Osallistuimme ensi kertaa ravintolapäivään edellisenä lauantaina. Kokemus oli erittäin hyvä! Porukkaa kävi reilusti yli sata henkeä ja Kahvila Rengin Tupa sai positiivista palautetta. Olen niin iloinen siitä, että päätimme tehdä vanhan rengin asunnosta tunnelmallisen pikkukahvilan. Tila on kuin tehty siihen tarkoitukseen.
Kahvilassa oli tarjolla pizzapaloja, juustokakkua, mustikkakakkua, mokkapaloja, raparperipiirakkaa ja perinteisiä kauralastuja sekä kahvia, teetä ja pillimehuja. Apu oli tarpeen, koska kahvilan lisäksi tallilla järjestettiin avoimet ovet ja lapsille talutusratsastusta. Keppariesterata rakennettiin puutarhaan ja tallin kepparit olivat ahkerassa käytössä. Muutamalla vierailijalla oli omakin keppariratsunsa mukana. Meillä on niin mukava talliporukka, joka auttaa aina tarvittaessa. Tälläkin kertaa. Kiitos teille siitä! Olette korvaamattomia. Ilman teitä en voisi järjestää tällaisia ihania tapahtumia.

Puistoon olimme kantaneet puutarhakalusteita ja mm. vanhan sinisen talonpoikaispöydän. Kahvilavieraat saivat nauttia herkkujen ohella kauniista maisemista lammenrantaan ja laitumille. Sateen yllättäessä myös kahvilassa oli pari pöytäryhmää.

Oli ihana nähdä tuttuja ja ihan uusiakin ihmisiä. Osa vieraili meillä ensi kertaa. Yksi pariskunta Seinäjoelta jäi eritoten mieleen, koska he ajoivat ihan sattumalta tilan ohi ja pysähtyivät vierailulle. He kannustivat kovasti perustamaan kesäkahvilaa, koska uskoivat, että ihmiset tulisivat tänne oikein mielellään. Olen samaa mieltä ja kesäkahvila olisikin yksi haaveistani. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo. Yksi osa tätä unelmaani on nyt täyttynyt Popup-kahvilan myötä, mutta sen lisäksi samana viikonloppuna täyttyi yksi muukin unelma, nimittäin...


Kanala!!! Meillä on nyt kolme tälläistä kaveria <3
 
 
 
Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
Käykää kurkkaamassa myös treeniblogiani täältä. Sielläkin on uusi postaus :)
 
 
 
Niina
 
 
 Kommentit

 1. Aivan mahtava tapahtuma teillä siellä.Kahvila on ollut varmasti kaikille hoeno kokemus ja keppihepparata lapsille.Täällä meilläpäin ei ole mitään tuollaista,harmi.Ei muutakuin ideoimaan kahvilaa sinne teille.Nuo kanat ovat myös suloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Porukkaa kävi oikein kivasti. Ensi kesänä sitten toivottavasti saadaan pitää kahvilaa ihan virallisestikin :)

   Poista
 2. Aivan mahtava tapahtuma teillä siellä.Kahvila on ollut varmasti kaikille hoeno kokemus ja keppihepparata lapsille.Täällä meilläpäin ei ole mitään tuollaista,harmi.Ei muutakuin ideoimaan kahvilaa sinne teille.Nuo kanat ovat myös suloiset!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Niina, niin hienot tipuset. Niin hienon värisetkin. Ja se rengintupa on mahtava paikka, hyvä kun olit niin energinen ja laitoit sen kuntoon ja käyttöön. Toivottavasti minäkin pääsen joskus katsomaan. t. Maikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat on hauskoja! Ja tuolla rengin tuvassa on tullut istuskeltua kesän mittaan ihan huvikseenkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…