Piikojen kamarissaPiikojen kamareissa on ollut kesän mittaan yövieraitakin jo. Meidän isommat lapset nukkuivat alkukesästä suuremmassa huoneessa useammankin yön peräkkäin. Ihan tuli oma lapsuus mieleen ja se tunne mikä oli aitassa nukutun yön jälkeen. Ja ne lapsuuden kesät muutenkin. Ne olivat niin kivoja. Toivon, että omatkin lapset saavat samankaltaisia mukavia muistoja kesistään, mistä sitten ammentaa vuosien varrella.

Tässä pienemmässä huoneessa on makuupaikka kahdelle. Saimme naapurista kivat vanhat sängyt, jotka sopivat tänne todella mukavasti. Alakerrassa olevasta rengin tuvasta kannoimme pöydän huoneeseen myös.
 
 
 
 
Eilisilta meni tarhojen lauta-aitaa rakennellessa. Piti ruuvailla vain pari puuttuvaa lautaa nopeasti kiinni, mutta innostuin korjailemaan sitä vähän enemmän ja aikaa hujahtikin hommassa kolme tuntia. Nyt tarha on sitten maalia vaille valmis. Pakko myöntää, että minusta siitä tuli aika hyvä, vaikka yksi tolppa onkin kuulemma vinossa. Se tekee siitä vain elävämmän näköisen, sanon minä.
 
Hevosten laidun alkaa olla taas kaluttu ja olisi aika ruveta purkamaan vanha laidun pois tehdäkseen taas uusi tilalle toiseen paikkaan. Kokoajan on kyllä jotain tekemistä jossain, mutta iltaisin olo on vaan niin tyytyväinen, tuollaisten hommien jälkeen, etten vaihtaisi tätä mihinkään. Ja kaiken lisäksi nyt on kesä. Kesällä mikään ulkotyö ei tunnu työltä, jos vaan keli on siedettävä. Toivotaan, että sellaisena nämä nyt jatkuvatkin kun on taas alkuun päästy.
 
 
Niina
 
 
 

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Ehdin vielä itsekin nukkua siellä yhden yön elokuun puolella ja hyvin nukutti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit