Siirry pääsisältöön

Kukat kauniit kivimuurillaParkkipaikan kivimuuri on ihana. Onneksi keksimme tehdä sen. Etupiha sai ihan uudenlaisen ilmeen porakivien myötä ja parasta on tietysti se, että saimme nämä upeat kivet hyödynnettyä. Aidan päälle voi asetella vaikka kesäkukkia, kuten kuvista näkyy...

 
Jo vanha Äiti-kissa synnytti alkukesästä kolme suloista pentua, jotka saimme lopultakin pyydystettyä satulahuoneeseen. Emo oli siirtänyt pennut pihan vanhan lautakasan alle, josta J ne sitten huolellisesti houkutteli luokseen ja kantoi turvaan. Nyt Äiti-kissa viettää niiden kanssa tyytyväisenä aikaa satulahuoneen pehmeällä nojatuolilla ja pennut kesyyntyvät kun niitä käy yksi jos toinenkin siellä ihastelemassa ja sylittelemässä. Pentukuvia luvassa myöhemmin.
 
 
 Kesä se tuntuu vasta alkaneen. Helteet ovat tuoneet mukanaan tukalan olon, jonka vuoksi pihalla tulee vietettyä aikaa vasta illalla, kun on jo hieman viileää. Hevoset juovat vettä ennätysmääriä ja välillä niitä pitää viilentää suihkuttamalla vettä niskaan. Minä odotan jo syksyä ja viileämpiä päiviä. Kyllä sekin sieltä tulee aikanaan.
 
 

 
Niina
 
 
 

Kommentit

 1. Hei! Löysin blogisi sattumalta, kun vierailin Saman Otavan alla-blogissa ja päätin heti liittyä lukijaksi. Tunnen hengenheimolaisuutta, sillä asun itsekin parisataa vuotta vanhassa hirsitalossa, jonka kunnostetussa versiossa olemme asuneet jo reilut 26 vuotta. Täälläpä on kivoja kuvia ja tekstejä, joten on mukavaa tulla niitä toistekin katsomaan!

  Tervetuloa vierailulle Kylätiellä-blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kun löysit tiesi tänne. On uskomattoman hienoa saada asua vanhassa talossa, jossa historian voi oikein aistia. Tunnet varmasti itse samoin siellä :) Toivottavasti tule toistekin käymään. Minäpä käyn kurkkaamassa sinun blogiasi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…