Ihana Pavlova-ohje



Hyvää naistenpäivää ihanat naiset!

Viimeaikoina olen leiponut yhden jos toisenkin kakun tai tortun. Meillä on järjestetty erilaisia tapahtumia kokouksista, Tupperi-kutsuihin. Tapana on tietenkin tarjoilla herkkuja ja minä tyttö se teen niitä oikein mielelläni. Tosin tämän hetkinen elämäntyylini ei suoranaisesti huutele kakkujen perään, koska ruokavalioni pitäisi pysytellä terveellisenä ja ravitsevana. Onneksi voi kuitenkin aina välillä maistaa palan kakkua itsekin.

Pavlovaa en ollut aiemmin tehnytkään ja sehän osoittautui kovin yksinkertaiseksi  leipomukseksi, sekä taivaallisen makuiseksi sellaiseksi. Tässä ohje tähän ihanaan herkkuun.

PAVLOVA

pohja:
4 valkuaista
2,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
1tl valkoviinietikkaa
2tl Maizenaa

täyte:
2dl vispikermaa
1-2prk sitruunarahkaa(oman maun mukaan. Itse laitoin vain yhden purkin.)
1tl vaniljasokeria
hedelmiä oman maun mukaan paloiteltuna pinnalle.

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Voitele leivinpaperille voilla ympyrä (Ø 25 cm). Aseta paperi uunipellille.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit