JouluaskarteluaKoska saa alkaa levittämään joulukoristeita ympäri taloa? Milloin voi ruveta kuuntelemaan joululauluja ja kaivaa tonttulakit esiin? Entä kyntteliköt ikkunoille? En millään malttaisi odottaa enää. Tuntuu, että vuosi vuodelta olen joulusta aina vain enemmän innostunut. Ja vaikka ensilumikin jo suli pois, ei se ole joulufiilistä vienyt. Olen siis päättänyt purkaa intoani askartelemalla koristeita. Tänään tein kirjakuusen ja joitakin tähtiä kirjan sivuista. Joulukalenteri taaperolle on myös valmistumassa. Kävin hankkimassa siihen pieniä muovieläimiä yllätyksiksi. Uskoisin sen olevan alle kaksi vuotiaalle sopivampi kuin esim. suklaakalenteri. Jos joka päivä syödään suklaata lähes kuukauden ajan, niin ei se kyllä kovin hyvä juttu voi olla. J:lläkin on oma legokalenterinsa odottamassa.


Rautalangasta vääntelin tähden latvaan vielä ja Riihimäen lasipurkki sai ympärilleen jouluisen lahjanarun, sekä käpyjä ympärilleen. Siinä helppo ja nopea jouluinen asetelma.
 
Jospa innostut itsekin kirjakuusen tekoon. Kuusen taittelu on helppoa. Ohje siihen löytyy esim. täältä
Netistä löytyy paljon muitakin ohjeita vanhojen kirjojen kierrättämiseen. Ei muuta kuin kokeilemaan taitojaan.
 
 
 
 
Niina
 
 
 


Kommentit

 1. Tulipa hieno kirjakuusi! Minulta löytyy vintiltä vanhoja kirjoja pilvinpimein, joten taidan kokeilla itsekin. Olen nähnyt kunnankirjastossamme mitä hienoimipia ideoita kirjoista. Ihmeellistä, miten joku voi olla niin luova, että keksii kirjallekin uuden käyttötarkoituksen.

  Mukavaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset yksikertaiset taittelutyöt on kivoja ja jos innostuu, niin vähän vaativampiakin variaatioita kirjojen kierrätykseen löytyy netistä vaikka kuinka.

   Mukavaa joulunodotusta myös sinulle! :)

   Poista
 2. Nuo kirjakuuset on hienoja, viime joulunaikaan väsäsin yhden itselle, täytyykin kaivaa se esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Minä tykkään kovasti vanhanajan joulukoristeista ja nämä sopivat hienosti niiden sekaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit