Siirry pääsisältöön

Keittiön ruokailuryhmä ja muita kuulumisia
Päivät kuluvat nopeasti eikä huomaakaan, kun taas on viikonloppu. Aamuisin nousen tekemään ensimmäiseksi puuron Pikku L:lle. Muut lapset syövätkin mieluummin jogurttia ja leipää maidon kera. Minun pitää saada aina kupillinen teetä aamiaisen kanssa. Sen avulla jaksaa aloittaa päivän, vaikkei yöunet olisi aina olleetkaan ihan riittävät. Pikku L herättelee edelleen useamman kerran yössä ja viime aikoina hampaat ovat tehneet öistä entistäkin rikkonaisempia. Usein saatan nukkua vain nelisen tuntia, enkä ymmärrä kuinka oikein jaksan kuitenkin touhuta niin kovasti. Päiväunia en useinkaan ota, koska se kallis vapaa hetki, kun pienin nukkuu päikkäreitä menee usein tallilla. Ravaankin kodin ja tallin väliä päivän mittaan aika moneen kertaa. Alkaen tietenkin heti aamusta. On onni, että talli on ihan tuossa vieressä. Tänä iltana oikein nauratti tämä minun touhuni. Kävin tekemässä lasten kanssa iltatallin ja laitoin Buus-hepalle lumihauteen jalkaan, koska se oli ilmeisesti venäyttänyt jalkansa tarhassa aikaisemmin ja aristi sitä vähän. Sillä välillä, kun haude sai vaikuttaa, niin menimme sisälle ja annoin Pikku L:lle iltapuuron ja maidon ja laitoin hänet nukkumaan. Sitten sujautin Crocksit jalkaan ja juoksin ottamaan hauteen pois hepan jalasta ja kipitin takaisin sisälle. Aika kätevää. Kuntosalilla käyn nyt vähintään kolmesti viikossa. Ihan hyvin on siihenkin aikaa löytynyt, kun ymmärtää lähteä heti tilaisuuden tullen. Tuloksiakin on jo havaittavissa ja olo on paljon pirteämpi kuin ennen. Salin jälkeen olo on tosiaan aina niin hyvä, että siihen jäänyt kyllä nopeasti koukkuun.

 

Saimme aikaiseksi viimeinkin vaihtaa keittiön pöytä ja juhlasalin pöytä päikseen. Olen siitä kovin iloinen, koska tämä toinen pöytä sopii minusta paljon paremmin tuvan talonpoikaisten kanssa ja se toinen pöytä taas juhlasalin huonekalujen väreihin. Tämä nykyinen keittiön pöytä on myös paljon suurempi, mikä on tietenkin hyvä juttu myös, kun meitä on usein niin suuri porukka.

 
 
Löysin varastosta jo jokin aika sitten rullan paksua rautalankaa, mistä olen väännellyt kaikenlaista mitä päähän on pälkähtänyt. Tässä yksi niistä tekeleistäni. Ihan kuin tässä ei olisi jo muutenkin tekemistä, niin sitä rupeaa sitten iltaisin vielä sormet kipeänä vääntämään rautalankaa.
 
 
Niin, ja sitten tämä meidän pieni touhukas taapero pitää myös huolen siitä, ettei aikaa jää turhaan vetelehtimiseen. Kaikki kaapit pitää tutkia asiaan kuuluvasti tietenkin.
 
 
Ja ovia suljetaan ja availlaan mielellään.
 

Sitten tepsutellaan vähän matkaa, ennen kuin pyllähdetään pyllylleen, jonka jälkeen ponkastaan taas matkaan. Aivan ihanaa seurattavaa!
 
 
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!
 
 
Terveisin, Niina.
 
 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Miniloma jouluisessa Helsingissä

Hei!

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja tunnelma on kyllä aivan eri nyt Suomen 100-vuotis juhlavuonna, kuin aiempina. Monenlaisia juhlallisuuksia on ollut, joihin mekin olemme osallistuneet. Itsenäisyyspäivän juhlaan menemme myös keskiviikkona, jonka jälkeen loppuilta juhlitaankin perheen kesken hienosti syöden ja tunnelmoiden. Aivan ihanaa!

Mennyt viikonloppukin oli mitä mainioin. Olin vierailulla siskoni luona Helsingissä Vallilassa. Kävelimme pitkin katuja, ihastellen tunnelmallisia vanhoja puutaloja. Siitä suuntasimme Tuomaan markkinoille ja joulufiilis oli taattu. Ihmisiä oli melkoisesti liikenteessä näin avajaisten aikaan ja myyjien luokse sai aivan jonottaa. Ihana kokemus kuitenkin, vaikka en onnistunut mitään sieltä ostamaankaan. Jukolan Juuston cheddareita maistelimme kyllä. Ne ovat todellista herkkuamme ja löytyvät myös meidän itsenäisyyspäivän juhlapöydästämme sekä joulupöydästämme. Suosittelen maistamaan!

Olen hieman haeskellut joulufiilistä tässä, kun tuntuu, ettei ole oikein …