Kotijumppaa voimistelurenkaillaJoululahjaksi hankkimani voimistelurenkaat ovat olleet hyvin käytössä. Ripustin ne tuvan paksuun hirteen roikkumaan ja siitä ne on helppo napata käyttöön. Lapset roikkuvat niissä tämän tästä ja minä itsekin olen innostunut niillä treenaamaan. Yksi rakkaista harrastuksistani on kuntosalitreenaus, mutta aina sinne ei vain ole mahdollista päästä. Nämä renkaat ovat erittäin monipuoliset ja niillä voi suorittaa hyvin treenin sekä jaloille että käsille, joten nyt ei enää harmita vaikkei salilla aina ehtisi.

Tilasin renkaat Suomen Voimistelutuotteelta ja ne saapuivat parissa päivässä. Olen tyytyväinen laatuun ja helppokäyttöisyyteen. Myös kotimaisuus on plussaa.

 
Voin lämpimästi suositella voimistelurenkaita kaikille. Muutenkin kannustan etenkin ruuhkavuosia eläviä harrastamaan edes vähän liikuntaa. Kotona jumppaaminen on kaikkein helpointa ja vaikka vetäisi vartin jumpan vain pari kertaa viikossa, niin sekin on jo hyvä alku ja saa veren kiertämään paremmin. Vaikka itse en ole koskaan joutunut kamppailemaan ylipainon kanssa, niin olen silti saanut ikäni kuulla painoani koskevaa kritiikkiä, joka liittyy hoikkuuteeni. En ole koskaan ollut alipainoinen, mutta silti monet ihmiset ovat kokeneet tarpeelliseksi mainita siitä minulle. Olen itse kuitenkin enemmän huolissani siitä, miten huonosti suuri osa suomalaisista huolehtii terveydestään ja kärsii ylipainosta. Se on kuitenkin terveydelle haitallisempaa kuin keskimääräistä hoikempi ulkomuoto.
 
Muistakaa äidit ja isät siis välillä "itsekkäästi" huolehtia myös itsestänne <3
 
puspus!
 
terveisin, Niina
 
 
 
 

Kommentit

  1. Kyllä tommoset renkaat on varmaan hyvät, meille ne vois saada keittiön ja olohuoneen väliin. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kun löysit blogini ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :) Minäpä käyn tutustumassa Aurinkokujaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit