Siirry pääsisältöön

Kotijumppaa voimistelurenkaillaJoululahjaksi hankkimani voimistelurenkaat ovat olleet hyvin käytössä. Ripustin ne tuvan paksuun hirteen roikkumaan ja siitä ne on helppo napata käyttöön. Lapset roikkuvat niissä tämän tästä ja minä itsekin olen innostunut niillä treenaamaan. Yksi rakkaista harrastuksistani on kuntosalitreenaus, mutta aina sinne ei vain ole mahdollista päästä. Nämä renkaat ovat erittäin monipuoliset ja niillä voi suorittaa hyvin treenin sekä jaloille että käsille, joten nyt ei enää harmita vaikkei salilla aina ehtisi.

Tilasin renkaat Suomen Voimistelutuotteelta ja ne saapuivat parissa päivässä. Olen tyytyväinen laatuun ja helppokäyttöisyyteen. Myös kotimaisuus on plussaa.

 
Voin lämpimästi suositella voimistelurenkaita kaikille. Muutenkin kannustan etenkin ruuhkavuosia eläviä harrastamaan edes vähän liikuntaa. Kotona jumppaaminen on kaikkein helpointa ja vaikka vetäisi vartin jumpan vain pari kertaa viikossa, niin sekin on jo hyvä alku ja saa veren kiertämään paremmin. Vaikka itse en ole koskaan joutunut kamppailemaan ylipainon kanssa, niin olen silti saanut ikäni kuulla painoani koskevaa kritiikkiä, joka liittyy hoikkuuteeni. En ole koskaan ollut alipainoinen, mutta silti monet ihmiset ovat kokeneet tarpeelliseksi mainita siitä minulle. Olen itse kuitenkin enemmän huolissani siitä, miten huonosti suuri osa suomalaisista huolehtii terveydestään ja kärsii ylipainosta. Se on kuitenkin terveydelle haitallisempaa kuin keskimääräistä hoikempi ulkomuoto.
 
Muistakaa äidit ja isät siis välillä "itsekkäästi" huolehtia myös itsestänne <3
 
puspus!
 
terveisin, Niina
 
 
 
 

Kommentit

  1. Kyllä tommoset renkaat on varmaan hyvät, meille ne vois saada keittiön ja olohuoneen väliin. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kun löysit blogini ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :) Minäpä käyn tutustumassa Aurinkokujaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…