Siirry pääsisältöön

Kotijumppaa voimistelurenkaillaJoululahjaksi hankkimani voimistelurenkaat ovat olleet hyvin käytössä. Ripustin ne tuvan paksuun hirteen roikkumaan ja siitä ne on helppo napata käyttöön. Lapset roikkuvat niissä tämän tästä ja minä itsekin olen innostunut niillä treenaamaan. Yksi rakkaista harrastuksistani on kuntosalitreenaus, mutta aina sinne ei vain ole mahdollista päästä. Nämä renkaat ovat erittäin monipuoliset ja niillä voi suorittaa hyvin treenin sekä jaloille että käsille, joten nyt ei enää harmita vaikkei salilla aina ehtisi.

Tilasin renkaat Suomen Voimistelutuotteelta ja ne saapuivat parissa päivässä. Olen tyytyväinen laatuun ja helppokäyttöisyyteen. Myös kotimaisuus on plussaa.

 
Voin lämpimästi suositella voimistelurenkaita kaikille. Muutenkin kannustan etenkin ruuhkavuosia eläviä harrastamaan edes vähän liikuntaa. Kotona jumppaaminen on kaikkein helpointa ja vaikka vetäisi vartin jumpan vain pari kertaa viikossa, niin sekin on jo hyvä alku ja saa veren kiertämään paremmin. Vaikka itse en ole koskaan joutunut kamppailemaan ylipainon kanssa, niin olen silti saanut ikäni kuulla painoani koskevaa kritiikkiä, joka liittyy hoikkuuteeni. En ole koskaan ollut alipainoinen, mutta silti monet ihmiset ovat kokeneet tarpeelliseksi mainita siitä minulle. Olen itse kuitenkin enemmän huolissani siitä, miten huonosti suuri osa suomalaisista huolehtii terveydestään ja kärsii ylipainosta. Se on kuitenkin terveydelle haitallisempaa kuin keskimääräistä hoikempi ulkomuoto.
 
Muistakaa äidit ja isät siis välillä "itsekkäästi" huolehtia myös itsestänne <3
 
puspus!
 
terveisin, Niina
 
 
 
 

Kommentit

  1. Kyllä tommoset renkaat on varmaan hyvät, meille ne vois saada keittiön ja olohuoneen väliin. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva kun löysit blogini ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :) Minäpä käyn tutustumassa Aurinkokujaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vinkkejä kirppismyyntiin

Hei vaan ja mukavaa maaliskuun loppua!

Näin kevään korvilla moni tekee pientä inventaariota kotona ja ehkä päättää hankkia myyntipöydän kirppikseltä. Se on varsin järkevä tapa päästä eroon ylimääräisistä tavaroista. Itsekin sitä täällä harrastan ja niinpä päätin listata muutamia vinkkejä omiin kokemuksiini perustuen.

Mitkä tavarat myyvät kirpparilla?

- Erilaiset astiat. Laatumerkkiset, mutta myös kauniit yksittäiset "halpiskupit, lautaset ja kipot"
- Lasten haalarit ja kausivaatteet. Kannattaa muistaa oikea ajoitus. Eli esim. nyt viimeistään välikausipuvut, kurahaalarit ja saappaat myyntiin.
- Lasten merkkivaatteet esim. Me&i, Nosh ym. Mutta näiden hinnat eivät saa olla liian korkeita, tai jäävät myymättä. Usein näkee ylihinnoiteltuina.
- Pienet koriste-esineet. Design, mutta myös halvat tavarat, kunhan pyyntikin on tarpeeksi pieni.
- Lelut
- Matot pestyinä
- Sisustuskrääsä, kuten puulaatikot menee hetkessä.
- Urheiluvarusteet. Etenkin lasten monot, luistimet, sisäpelik…

Ihastuttavat vanhat konvehtirasiat

Nämä ihanat vanhat Fazerin, Hellasin ja Pandan konvehtirasiat ovat olleet ruokasalin korkean kaapin ylähyllyssä jo varmasti vuosikausia, ehkä jopa vuosikymmeniä. Yläkaappi saa ollakin ihan rauhassa. Sinne ei yllä, kuin kiipeämällä emännänjatkeen päältä ja silloinkin saa vielä kurkotella. Sieltä olen löytänyt monia muitakin kiinnostavia vanhoja juttuja, muistoja jälkipolvilta.

Ajatelkaa, miltä on tuntunut saada tällainen rasia vaikka joululahjaksi. Tiedän, että jokunen lukijoista varmasti muistaa sen tunteen, kun lahjakääröstä paljastui jotain näin kaunista ja herkullista. Ei todellakaan viikoittaista herkkua, kuten helposti nykyään suklaa voi olla. Ja kun suklaat oli syöty, niin rasiaan säilöttiin omia tärkeitä asioita. Kertokaa minulle, jos teillä on jotain muistoja. Mitä esimerkiksi säilytitte vanhoissa konvehtirasioissanne?

Nämä meidän rasiat olivat ikävä kyllä tyhjiä. Olisipa ollut hauska löytää niistä vaikka vanhoja kirjeitä. Tai valokuvia. Mutta ihanaa, että rasiat olivat säily…

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…