Ullakon aarteet KupittaaTuli taas kerran mentyä mylläämään vinttiä, josko sieltä löytyisi jotakin mielenkiintoista ja ehkä arvokastakin. Ja mitä sieltä löytyikään...

Tämä on siis Kupittaan Savi Oy:n Laila Zinkin tuotantoa oleva seinälautanen. Se on myös täysin virheettömässä kunnossa. Oli säilytetty hyvässä paikassa, vanhan kirjapinon välissä.

Kupittaan saven taiteilijoista muutama on noussut kovin kysytyiksi ja yksi heistä on Laila Zink. Hänen elegantit naiskuvansa on hyvin suosittuja ja melkein voisi sanoa, että ne viedään käsistä.
Taiteilija Laila Zink (1915 – 1999) oli lähtöisin Heinolasta. Zink työskenteli Kupittaan savella 1940-luvulta aina vuoteen 1969 asti. Zinkin maalamat naishahmot ovat hyvin tyyliteltyjä ja vastasivat suuren yleisön romanttisiin toiveisiin. (Lähde:www.antiikkia.wordpress.com)
 
Löysin myös muutakin kiinnostavaa, mutta siitä lisää myöhemmin. Hyvää alkuviikkoa kaikille. Täällä on aivan ihana sää. Aurinko paistaa ja pakkasta on sopivasti. Täydellinen ratsastussää siis!
 
Ai niin, mitä mieltä muuten olette blogin nykyisestä ulkoasusta? Yritin vähän selkeyttää sitä.
 
 
 
 
Niina :)
 
 
 
 
 
 

Kommentit

 1. Ahhh miten hieno! Olen kerran jättänyt kohtuuhintaisen Laila Zinkin vadin yhden kaupan ikkunaan ja katunut sitä monta kertaa... Tuo taitaa olla Madonna ja lapsi - vai onko minulla jo joululasit silmissä?

  Sivu näyttää selkeämmältä ja paremmalta, hyvä juttu! Pienet muutokset sitä paitsi piristävät jos ja kun niintä ei tee liian usein. Mulla on olisi ihan sama homma edessä omien sivujen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei sellainen pieni kommentti sivun ulkonäköä ajatellen, kun näitä nyt oikein katselin. Voisiko tuo otsikko olla eri kohdassa kuvaa tai eri värillä? Tai vaika kuvan alla? Nyt se ei oikein näy, vaan katoaa tuohon taustakuvaan.

   Poista
  2. Olen tosi iloinen löydöstäni! En ole perehtynyt sen tarkemmin taiteilijan töihin, kuin mitä googlesta nopeasti luin. Olet varmaan oikeassa kuvauksesta.

   Kiva kuulla, että sivu on parempi nyt. Ja tosiaan piristää kummasti, kun saa aikaiseksi tehdä välillä vähän muutoksia. Tuohon otsikon paikkaan en itsekään ole tyytyväinen. Halusin sen tuohon alas, koska se tosiaan hukkuu kuvaan. Tummempana kokeilin sitä myös, mutta sitten talo häviää vuorostaan tekstin alle. Bloggerissa en onnistunut siirtämään otsikkoa alas. Pitänee se tehdä tuolla kuvankäsittelyohjelmalla. Kiitos palautteesta. Saan siitä uutta puhtia parannella vielä vähän lisää :)

   Poista
 2. Minusta tuo otsikko on oikealla paikalla, siis makuja on monenlaisia.
  -Maikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt se onkin oikein hyvä - se on vaihtanut paikkaa aamusta :)

   Poista
  2. Kyllä, vaihdoin saman tien kun oli puhetta siitä. Parempi tehdä heti, niin tulee tehtyä. Eli kiva kuulla, että oikealla paikallaan on otsikko nyt :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit