Kulunut kaunis lipasto

 
 
 
Ruokasalissa komeilee kaunis kirjoituslipasto 1800-luvulta. Maali on vähän rapistunut, mutta meistä se on hieno juuri niin. Rosoinen ulkomuoto tekee lipastosta vain entistäkin kiinnostavamman ja minun silmääni kovasti miellyttävän. Ja jos ulkonäkö alkaa jossain vaiheessa kyllästyttämään, niin ainahan sen voi sitten maalata mieleisekseen. Tämäkin kuuluu talon alkuperäisiin kalusteisiin.
 
 
 
Kynttelikkö sekä vasemmalla oleva ohuempi kynttilänjalka ovat sen verran antiikkisia, ettei tiedossa ole, miten vanhoja ne ovatkaan.
 
 
 Hopeiset kermakot ja peilin päällä olevat tarjoilulautaset on saatu lahjaksi 50-80-luvulla.
 

 
 
 
 
 
 
Sitten löysin joskus aikaisemmin yhdestä kaapista nämä minikokoiset teeastiat. Ne ovat aivan
ylisöpöt.
 
 
Hyvää viikonloppua teille kaikille! Minä jäin viettämään sitä tänne kotosalle kolmen pojan kanssa, kun iskä lähti pikkujouluihin. Eli aika ei varmasti käy pitkäksi täällä.
 
 
  Niina
 
 


Kommentit

 1. Aika samannäköinen kynttelikkö kuin meillä. En tiedä senkään tarkkaa ikää. Kannattaa katsella, jos löytäisit noille parit, koska sitten niillä on aikalailla arvoa. Minä en ole vielä löytänyt paria omalle kynttelikölle. Kerran meinasin saada ostettua sellaisen huutokaupasta, mutta sen hinta nousi liian paljon minun rahapussilleni. Kaunis lipasto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muuten huomannut, että sinun kuvissasi on näkynyt lähes samanlainen kynttelikkö. Ovat kyllä hienoja molemmat. Olisipa kiva tosiaan saada vielä toinen kaveriksi. Pitää pitää silmät auki :)

   Poista
 2. Teidän kotinne on varsinainen aarreaitta, tuntuu sille että löydät jatkuvasti kätköistä kaikkea kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Nyt kun olen kotiäitinä, niin iltaisin jää aikaa penkoa tavaroita. Se on kyllä kieltämättä aika hauskaa puuhaa :)

   Poista
 3. Mä tykkään lukea sun blogia! kiinnostavia juttuja ja kauniita vanhoja esineitä :) muutenkin hauska tietää mitä sulle nykyään kuuluu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Iida ja kiitos! Mä kans luen sun blogia :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit