Siirry pääsisältöön

Sadepäivänä

 
 
 
 
 
Jopas on ollutkin kurja päivä. Vettä sataa ja alkaa olemaan kovin kuraista, etenkin tuolla tallin puolella. Onneksi meillä on niin ihanan suuri pihatto, jossa hevoset mielellään pitävät sadetta päivisin. Ei tarvitse niidenkään kurassa seisoa koko päivää. Kyllä tässä pimeydessä alkaa jo talveakin odottamaan, vaikka periaatteessa väitänkin olevani syksyihminen. Minulta vain pääsee usein unohtumaan tämä vaihe, kun on pimeää ja märkää. Kaiken lisäksi minusta tuntuu, että olen tulossa kipeäksi. Viluttaa ja joka paikkaa kolottaa. Tosin lihaskivut johtuvat kyllä varmasti toissapäiväisestä ehkä vähän turhan rajusta vatsalihas- ja punttitreenistä. En vain koskaan malta lopettaa ajoissa ja sitten saan kärsiä siitä hyvästä pari päivää. Onneksi huomenna pitäisi jo kivut hellittää, ellen sitten ole tosiaan tulossa oikeasti kipeäksi.
 
Tänään olemme pikku L:n kanssa pysytelleet sisätiloissa ja olen yrittänyt ommella hänelle jotakin jäljellä olevista kankaista, joita ostin joskus viime keväänä. No, yritykseksihän se jäikin. Poika on nykyisin sellainen jalassa roikkuja, ettei oikein tahdo mitään pystyä tekemään. Luovutin lopulta ja päivä menikin lattialla leikkiessä. On hauskaa huomata, miten paljon jo tuollainen kymmenkuinen pieni pirpanakin ymmärtää, vaikkei vielä osaakaan puhua. L tykkää, kun lauletaan tuttuja lauluja ja yrittää laulaa myös mukana. Niin suloista. Nyt on tullut myös se vaihe, kun olemme joutuneet keräämään kaikki pikkuesineet pois pienten käsien ulottuvilta, jotka ovatkin salaman nopeat. 
 
 
Nyt keitän itselleni kupin teetä ja käperryn sohvannurkkaan viltin alle toivomaan, että olo paranisi.
 
 
Niina
 

 

Kommentit

 1. ..onkin hyvä että on välillä näitä sadepäiviä niin saamme ihailla kuvia sivuillasi, ethän poutapäivänä varmaan niin ehdikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tälläisinä päivinä saakin ihan hyvällä omallatunnolla pysytellä sisätiloissa, vaikka kyllähän nuo hevoset on hoidettava tietenkin ja yritin myös haravoida pihaa, mutta eihän ne lehdet tahdo märkinä oikein irrota :)

   Poista
 2. Teillä on ihana talo!upea.pikkuiset häärivät ja ovat koko ajan uteliaita.meillä on sama homma tämän yksi -vuotiaan tyttärentytön kanssa,kaikki tavarat on kerätty pois,jotka voi mennä rikki.ja jotain on mennytkin.paranemisia ja joulu Se vain lähenee,että valoisat ajat sen jälkeen jo edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, viihdymme täällä itsekin hyvin :) Tuollaisia pieniä tutkimusmatkaajia seuratessa meneekin aika mukavasti. Ja kohta ne tavarat saakin laittaa jo takaisin paikalleen. Aika menee niin nopeasti. Kyllä, jouluun ei tosiaan ole enää pitkä aika!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Miniloma jouluisessa Helsingissä

Hei!

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja tunnelma on kyllä aivan eri nyt Suomen 100-vuotis juhlavuonna, kuin aiempina. Monenlaisia juhlallisuuksia on ollut, joihin mekin olemme osallistuneet. Itsenäisyyspäivän juhlaan menemme myös keskiviikkona, jonka jälkeen loppuilta juhlitaankin perheen kesken hienosti syöden ja tunnelmoiden. Aivan ihanaa!

Mennyt viikonloppukin oli mitä mainioin. Olin vierailulla siskoni luona Helsingissä Vallilassa. Kävelimme pitkin katuja, ihastellen tunnelmallisia vanhoja puutaloja. Siitä suuntasimme Tuomaan markkinoille ja joulufiilis oli taattu. Ihmisiä oli melkoisesti liikenteessä näin avajaisten aikaan ja myyjien luokse sai aivan jonottaa. Ihana kokemus kuitenkin, vaikka en onnistunut mitään sieltä ostamaankaan. Jukolan Juuston cheddareita maistelimme kyllä. Ne ovat todellista herkkuamme ja löytyvät myös meidän itsenäisyyspäivän juhlapöydästämme sekä joulupöydästämme. Suosittelen maistamaan!

Olen hieman haeskellut joulufiilistä tässä, kun tuntuu, ettei ole oikein …