Siirry pääsisältöön

Apua siivoukseenOlen yrittänyt jatkaa tänään joulusiivoja, vaikka tuntuu kyllä että sitä mukaa kun saan paikkoja siistittyä, niin saisikin aloittaa taas alusta. Talo on niin kovin suuri, että ennen kuin olen kerennyt loppupäähän, niin alkupäässä on jo taas ihan hyrskynmyrskyn. Haaveenani olisi saada sellainen siivouskärry, joita mm. laitoksissa käytetään. Katselin sellaisia netistä, mutta ovat keksineet niille kyllä aika kovat hinnat.

Tässä kolme esimerkkiä:

Vileda* Origo 500HX Siivousvaunu, varusteltuna 125907
Tämä on Vileda Origo 500HX. Hinta 690eur.

Vileda* Origo HH siivousvaunu erikoisvarusteltuna (vaunu 2)
Tämä myös saman valmistajan, eli Vileda Origo HH. Hinta 590eur. Näyttävät äkkiseltään rungoltaan ihan samanlaisilta, mutta hinta onkin edullisempi(?)

Rekola PR3 Siivousvaunu
Sitten löytyi vähän kevyempi ja edullisempi vaihtoehto, eli Rekola PR3 Siivousvaunu. Tämä voisikin olla ihan riittävä näin kotikäyttöön. Siihen saisi yhtälailla pyykkipussin ja pesuvedet ym. tarvittavat kyytiin. Hintaa tällä on 259eur.

Olen katsellut myös, jos löytäisin käytettynä, mutta toistaiseksi ei ole osunut kohdalle. Hirveen kätevä tuo kyllä olisi. Talon ihan toisessa päässä sijaitsee kodinhoitohuone, josta tulee matkaa n.60m, ennen kuin päätyy lastenhuoneisiin, mitkä ovat taas talon toisessa päässä. Sitä kun sitten ravaa moneen kertaan edestakaisin pyykkipussien kanssa, niin tulee haaveiltua tällaisista kärryisä.

Talossa on kaikkiaan n.600m2, jos lasketaan yläkerran aulatilakin mukaan, mikä on tällä hetkellä vielä remontoimatta ja varastotilana. Se on se tila, mistä teen niitä löytöjä. Neliömäärää en sille osaa näin yhtäkkiä arvioida. Sinne olisi kiva saada joskus sellainen avara oleskelu ja pelitila. Kattokorkeuttakin siellä on ihan yhtä paljon, kuin alakerrassa, eli 3,3m.Kommentit

 1. On sulla kyllä siivottavaa, huh! Nuo kärryt olisi kyllä oiva apu!:)

  Niina, laitoin kyllä sulle vastausviestiä blogiini siitä haasteesta, ehkä luitkin sen? Mutta vielä sanon, että kiitos lämpimästä ajatuksesta, mutta en ole ainakaan nyt viime aikoina niihin osallistunut, vaikka niitä olenkin saanut...Ehkä joskus ihan muuten vaan teen....

  Suloista toista adventtia sinulle!♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, ettet ole tainnut niihin osallistua. Ainakaan en itse ollut huomannut :)

   Mukavaa toista adventtia myös sinulle!

   Poista
 2. No nyt osaan antaa enemmän arvoa omalle siivouskärrylleni, jonka sain ilmaiseksi paikallisesta kierrätyskeskuksesta! http://pellavasydanjamervi.blogspot.fi/2013/11/vihje-siihen-mita-aion-huomenna-tehda.html

  Onpa sulla paljon neliöitä siivottavaksi, huhuh! Aloitin vasta blogisi lukemisen, toivottavasti selviää, miten olet noin isoon ja komiaan taloon emännäksi päässyt.... jatkan siis lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olet kyllä todella onnekas, jos ihan ilmaiseksi tuollaisen olet saanut!

   Vastaus siihen, miksi asun täällä ei ole sen erikoisempi kuin, että tämä sattuu olemaan mieheni sukutila.

   Mukavaa että löysit blogiini. Toivottavasti viihdyt sen parissa!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Miten minusta tuli pohjalaistalon emäntä

Hei!

Olen pitänyt blogiani elämästäni täällä keltaisessa kartanossa jo pian neljä vuotta. Siitä saan kiittää ihania lukijoitani! En minä olisi vain itselleni viitsinyt kirjoitella näin pitkään. Lukijat ovat varmasti vaihtuneetkin matkan varrella ja osa heistä ei varmastikaan tunne minua henkilökohtaisesti, joten ajattelin, että nyt olisi ehkä hauska hieman kertoa kuinka minä hämäläistyttö päädyin tänne Etelä-Pohjanmaalle aikanaan. Eli suuria paljastuksia on luvassa, heh!

Kaikki alkoi pienestä sattumasta Facebookissa, jonka seurauksena kaksi täysin toisilleen tuntematonta ihmistä päätyivät kirjoittelemaan toisillensa. Huomasimme pian, että jutut menivät hyvinkin yksiin ja kiinnostus toisesta heräsi. Päädyin antamaan puhelinnumeroni ja ensimmäisen puhelumme jälkeen koin, että se oli sitten menoa. Puhelukin kesti lopulta useita tunteja ja yö meni erittäin vähillä unilla. Aamuvuoroon suuntasin väsyneenä, mutta hymyilevänä tyttönä.

Pian päätimme tavata kasvotusten ja lähdin ajelemaan ens…