Purjelaivoja ja vanhoja matkalaukkujaKävin vintillä penkomassa taas kerran. Tällä kertaa tutkin toista päätä, jossa en pahemmin olekaan ennen käynyt koluamassa. Vinttimmehän on siis valtavan kokoinen. Tilaa on ja tavaraa myös. Tällä kertaa löysin sieltä nämä ihanat vanhat matkalaukut. Aivan upeat sisustusjutut jonnekin. Ja sitten seinävaate purjelaivoista oli mieluinen löytö, kun minulla on tämä purjelaivabuumikin päällä.


Voisin viettää mielelläni enemmänkin aikaani tutkiskellen vintissä näitä vanhoja juttuja, mutta mahdollisuutta ei ole ollut vielä sellaiseen, koska siellä on ihan eristyksissä kodin tapahtumista ja kun on lapsia talossa niin... Vain pikaisia visiittejä siis, jolloin löytöjä riittää vielä pitkäksi aikaa. Toisaalta on varmaan parempikin niin. Minulle tulee vähän ahdistava olo, jos uppoudun liian pitkäksi aikaa noiden vanhojen tavaroiden joukkoon. Mistä lie johtuu.

Laukut muuttavat varmasti vielä alakertaan, kunhan keksin niille sopivan paikan. Olen nähnyt monissakin sisustuslehdissä aivan ihania oivalluksia laukkujen uusiokäyttöön.  
 
 


Kommentit

Suositut tekstit