Siirry pääsisältöön

60 ikkunaaÄitienpäivä oli kaunis ja kaikin puolin ihana. On suuri etuoikeus saada olla äiti. Paras lahja onkin se, kun saa katsella näitä omia iloisia ja suloisia lapsia ja viettää aikaa heidän kanssaan. Ja tuo iskäkin on kyllä aika ihana myös. Kävimme kiinalaisessa ravintolassa syömässä ja oli kyllä ihan superhyvä lounas. Sai pitkästä aikaa vähän laittautuakin, kun viime aikoina on tosiaan tullut oltua aika tiiviisti kotosalla kotoisissa vaatteissa.

Me saimme nyt lopultakin kauan odotetun Kärcherin ikkunapesurin, jota pitäisi päästä piakkoin testaamaan. Ja pestäväähän sitten riittääkin. Talossa on kaikkiaan 60 ikkunaa ja 382 ikkunaruutua.Toivottavasti laite on yhtä hyvä, kuin miksi sitä on kehuttu. Olisin kyllä ottanut mielelläni jonkun pesijänkin sen pesurin jatkoksi, mutta se ei valitettavasti sisältynyt kauppaan.
Omat murut. On kiva katsoa, miten tärkeitä lapset ovat toisilleen. J on ottanut isoveljen tehtävän hienosti vastaan, kuten ovat toisetkin sisarukset. He ovat kovin huolehtivaisia pikkuveljestään.

Viikonloppuna grillattiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Kyllä grilliherkut maistuivatkin taas pitkästä aikaa todella hyvältä.

Kävimme tuossa illalla vielä katsomassa paikkaa kasvimaalle ja tarkastelimme kasvihuonettakin. Siinä on muutama lasi rikki ja kohta tulee kyllä jo kiire saada se kuntoon, jos meinaa tomaatit sinne siirtää. Kaikenlaista tekemistä riittää vähän joka puolella. Mutta sitähän se kevät usein teettää, vähän kaikkialla. Hauskaakin se tietysti on, kun ei ota liian suurta stressiä asioista ja ajattelee, että tekee sen minkä pystyy, eikä enempää.

 
Meille tuleekin tänään erityinen vieras. Hän on eräs lapsuuden ystäväni, joka saapuu meille tänne ensimmäistä kertaa. Emme ole nähneet muutamaan vuoteen ja odotan innolla tapaamistamme. Arvatenkin molemmilla on paljon kerrottavaa.
 
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Terv. Niina
 
 

Kommentit

 1. ja minä olen kironnut tämän oman pienen taloni yhdeksää ruutuikkunaa :D. Noiden muiden talojen ikkunoihin minun ei onneksi tarvitse puuttua... Mutta onnea urakkaan - pesuri on varmasti paikallaan!

  ja hyvää äitienpäivää näin jälkikäteen - grilliherkut näyttävät niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vähän kauhistuttaa tuo urakka, mutta pakko se on tehdä. Eipä ikkunoiden pesu varmaan koskaan kovin hauskaa ole. Etenkään silloin jos välineet ovat huonot. Kovat odotukset on tuolta laitteelta, jonka kanssa ei pitäisi jäädä valuvia rantuja. Saa nähdä nyt sitten kuinka on.

   Poista
 2. On sulla pesemistä siellä ikkunoissa:) jospa se olisi hyvä se pesuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku näyttää aika lupaavalta, mitä tuo isäntä sitä vähän testaili.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Miniloma jouluisessa Helsingissä

Hei!

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja tunnelma on kyllä aivan eri nyt Suomen 100-vuotis juhlavuonna, kuin aiempina. Monenlaisia juhlallisuuksia on ollut, joihin mekin olemme osallistuneet. Itsenäisyyspäivän juhlaan menemme myös keskiviikkona, jonka jälkeen loppuilta juhlitaankin perheen kesken hienosti syöden ja tunnelmoiden. Aivan ihanaa!

Mennyt viikonloppukin oli mitä mainioin. Olin vierailulla siskoni luona Helsingissä Vallilassa. Kävelimme pitkin katuja, ihastellen tunnelmallisia vanhoja puutaloja. Siitä suuntasimme Tuomaan markkinoille ja joulufiilis oli taattu. Ihmisiä oli melkoisesti liikenteessä näin avajaisten aikaan ja myyjien luokse sai aivan jonottaa. Ihana kokemus kuitenkin, vaikka en onnistunut mitään sieltä ostamaankaan. Jukolan Juuston cheddareita maistelimme kyllä. Ne ovat todellista herkkuamme ja löytyvät myös meidän itsenäisyyspäivän juhlapöydästämme sekä joulupöydästämme. Suosittelen maistamaan!

Olen hieman haeskellut joulufiilistä tässä, kun tuntuu, ettei ole oikein …