Siirry pääsisältöön

Ihanaa valkoista 
 
 
Ihana viikonloppu takana. Rakas ystävä, joka on myös L:n kummitäti on ollut meidän seuranamme. Paljon on tehty monenlaista. Lauantaina repäistiin oikein ja lähdettiin ihan kahdestaan picnikille rantaan. Hyvää ruokaa ja juomaa oli tietenkin  pakattuna mukaan viltin kera. Vaikka picnik-reissu kesti vain pari tuntia, niin silti tuntui kuin olisi saanut viettää pienen loman. Ja kun seurakin oli mitä parhainta. Se olikin sitten ensimmäinen tämän äitin oma meno  vauvan syntymän jälkeen. Niin on tämän lapsosen kanssa tullut oltua tiiviisti kaikki lähes 5kk.
 
Kukkia olen istuttanut tänään taas lisää ja tehnyt niistä erilaisia asetelmia, käyttäen aitasta löytämään "rompetta" rekvisiittana. Kasvihuone on saatu myös valmiiksi pohjia myöten. Nyt vielä illan mittaan istutan ne tomaatit ja muut sinne. Kyllä siitä kasvihuoneesta tulikin hieno. Aivan uuden veroinen. Isäntä sen laittoi ihan itse lasien asennuksesta pohjatöihin asti. Ja minä olen ikionnellinen nyt. Huone on sen verran suuri, että ostan sinne vielä lisää kasveja, jotta saadaan hyödynnettyä koko tila.
 
Ja tänään olivat omenapuutkin jo täydessä kukassaan. Päätimme ottaa vähän kuvia minusta sen alla. Olen tosi tyytyväinen niihin kuviin. Kummitäti on kyllä taitava kuvaaja ja tälläiset jutut piristävät mieltä pitkän aikaa. Tuli ihan pikkutyttömäinen olo tuossa rimpsuhameessa. Hame on muuten se aikaisemmin keväällä ostamani Miel:in luomus, jonka löysin paikallisesta sisustusliikkeestä Sisustus Ruufuksesta.
 
 
Niina
 
 

Kommentit

 1. Tosi kiva blogi ja hienoja kuvia! :)
  Tv. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Tästä on tullut tälläinen hauska harrastus vauvanhoidon vastapainoksi.

   Poista
 2. Kylläpä korostuu kauniisti valkoinen Pelargonia tummaa puuta vasten :)
  Ihana idea laittaa se ikäänkuin kehyksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä vahingossa saa tälläisiä ideoita, jotka ovatkin ihan toimivia :)

   Poista
 3. Ihana mekko, olet kuin keijukainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä mekossa tuntee varmasti kuka tahansa olevansa kuin keijukainen:) Yksi ihanimmista ostoksistani pitkiin aikoihin.

   Poista
 4. Kivoja nuo omenapuukuvat, ihana alkukesän tunnelma. Ja hyvä, että äitikin välillä pääsee kameran toiselle puolelle. Meillä ainakin lapsista on sadoittain kuvia ja äidistä vain muutama nopea räpsäisy viime vuosilta, nekin varsin epäedustavia (tosin se ei taida olla kuvaajasta kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsista saakin niin helposti hyviä kuvia, mutta itse pitää aina vähän varautua ensin. Minulla ainakin yleensä spontaanit kuvaushetket ovat juuri niitä, kun tukka hapsottaa ja vaatetuskin on vähän mitä sattuu. Tälläisissä kuvissa on paljon kivempi olla :) Ja tuo puu on jo yksin niin kaunis, ettei kuvat voi ihan hirveeltä näyttääkään.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…