Siirry pääsisältöön

Uutta elämänalkua havaittavissa ja tunnustusAamu on ollut jälleen aurinkoinen. Kuinkahan kauan näistä keleistä saadaankaan nautttia. Ja tietääkö lämmin toukokuu sitten kylmää kesäkuuta? Toivottavasti ei. Meillä on reilun viikon päästä sukujuhlat ja porukkaa tulee viikonlopun ajaksi varmaan n.30 henkeä. Olisi toivottavaa, että kelit suosisivat.


Menimme jo kahdeksan aikaan aamusta vaunuttelemaan L:n kanssa, sen jälkeen kun J lähti kouluun. Kävin tietenkin ensimmäisenä kasvimaalla katsomassa, että oliko harso vielä paikallaan, sekä avaamassa kasvihuoneen oven. Kaikki vaikutti olevan kunnossa ja retiisin taimetkin jo nousivat hienosti mullan alta. Salaatti kasvaa hyvää vauhtia ja varmaan viikon päästä pääsemme jo syömään ensimmäisiä lehtiä. Eilen tein elämäni ensimmäisen nokkoskeiton. Muistan, että äitini sitä teki aina joskus, kun olimme lapsia. Silloin se ei oikein maistunut, mutta näin aikuisena sitä syökin jo ihan eri tavalla. Teen kyllä toistekin. Oli ihan hyvää keitettyjen munien kanssa. Netistä löysin ohjeen keittoon.


Vielä piti ottaa muutamia kuvia tuosta omenapuusta, kun kohtahan ne kukat jo varisevat pois. Valokuvaaminen on kyllä hauskaa puuhaa tuolla ulkosalla.

Sain muuten jokin aika sitten Tunnustuksen ihastuttavasta blogista Muonamiehen mökki . Kiitos Matleena :) Tälläiset saavat hymyn huulilleni ja iloisen mielen. Muonamiehen mökillä on paljon kaikenlaista ihanaa. Käykää kurkkaamassa!!

Sitten tunnustukseen liittyvän tehtävän pariin. Eli kerro kahdeksan asiaa itsestäsi.


                                                 

Tässä näitä nyt tulee...

1. Rakastan kaikkea kaunista, kuten kukkia erityisesti.
2. Haaveilen perustavani joskus kesäkukkamyyntipisteen siihen kesäkahvilan yhteyteen, hevostallin viereen. Nämä kaikki ovat siis niitä haaveita.
3. Pidän lapsista.
4. En pelkää ottaa riskejä, mutta järki kädessä kuitenkin.
5. Valvon aina liian myöhään. On harvinaista, jos pääsen nukkumaan jo puoliltaöin.
6. Rakastuin pohjalaismieheen ja jätin kaiken taakseni muutettuani kauas kaikista läheisistäni. Siinä sitä eräänlaista riskinottoa, mutta kyllä kannatti :)
7. En seuraa juurikaan vaatemuotia, enkä ole siitä kovin kiinnostunutkaan.
8. Pidän autolla ajosta ja olen kerran ajanut jopa 7h pitämättä kertaakaan taukoa.

Tämän tunnustuksen haluan laittaa eteenpäin seuraaville blogeille, joita olen alkanut vasta viimeaikoina seurata ja jäänyt pahasti koukkuun.

Saaripalsta ( Taidokkaita kuvia mm. kukista)
Valkoista ja kiekuraa ( Ihanan sympaattinen blogi nuoren naisen sisustusharrastuksesta ja perhe-elämästä)
 
 
Niina
 
 
 
 
 
 

Kommentit

 1. Kiitos kovasti!
  Tämä onkin eka kerta kun poikkean blogissasi, onpa teillä komea kartano ja olet tosiaan irrottautunut menneestä ja hypännyt rohkeasti uuteen. Tuo autolla ajo-kohta on hauska, 7 tuntia on aika puuduttava etappi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kun tulit käymään ja tervetuloa lukijaksi! Joo, kyllä se 7h oli aika maksimi, minkä pystyi istumaan yhtä soittoa :D

   Poista
 2. Kiitos paljon. 😊 Niin palio,ilahuin tästä,nyt kyllä otan tunnustuksen vastaan ja kiriotan nuot kahdeksan asiaa,ku oon niin huono ollu jakkaan muita tunnustuksia. Aina muka niin kiire ettei kerkiä,mutta tään nyt nappaan kyllä. Kaunista täälä sun blogisa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, olet sen ansainnut :) Tykkään kovasti blogistasi :)

   Poista
 3. Kiitos kauniista sanoistasi :) Ja tuo penkki omenapuun alla on lumoava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Pidän itsekin penkistä, joka on niin kauniisti kulunut.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Miniloma jouluisessa Helsingissä

Hei!

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja tunnelma on kyllä aivan eri nyt Suomen 100-vuotis juhlavuonna, kuin aiempina. Monenlaisia juhlallisuuksia on ollut, joihin mekin olemme osallistuneet. Itsenäisyyspäivän juhlaan menemme myös keskiviikkona, jonka jälkeen loppuilta juhlitaankin perheen kesken hienosti syöden ja tunnelmoiden. Aivan ihanaa!

Mennyt viikonloppukin oli mitä mainioin. Olin vierailulla siskoni luona Helsingissä Vallilassa. Kävelimme pitkin katuja, ihastellen tunnelmallisia vanhoja puutaloja. Siitä suuntasimme Tuomaan markkinoille ja joulufiilis oli taattu. Ihmisiä oli melkoisesti liikenteessä näin avajaisten aikaan ja myyjien luokse sai aivan jonottaa. Ihana kokemus kuitenkin, vaikka en onnistunut mitään sieltä ostamaankaan. Jukolan Juuston cheddareita maistelimme kyllä. Ne ovat todellista herkkuamme ja löytyvät myös meidän itsenäisyyspäivän juhlapöydästämme sekä joulupöydästämme. Suosittelen maistamaan!

Olen hieman haeskellut joulufiilistä tässä, kun tuntuu, ettei ole oikein …