Siirry pääsisältöön

Lasipurkkeja, kirppislöytöjä ja tunnustus


Huhhuh, täällä Kyrönjoki tulvii aika huolestuttavasti jo tässä vaiheessa. Viime syksyn tulvat taitavat jäädä toiseksi. Laitan kuvia tänne blogiin huomenna, niin saatte jonkin kuvan tästä te etelän ihmiset :)

Olen viimepäivinä kerännyt nurkista lasipurkkeja talteen ja pessyt niitä. On Riihimäkeä, Karhulaa ja erikokoisia narupurkkeja, joissa on säilytetty lääkkeitä aikanaan. Ainakin niissä oli vielä Kurikan apteekin etiketit ympärillä ja niissä mustekynällä kirjoitusta. Narupurkkeihin ompelen kankaasta kannet ja laitan kumpparin ympärille. Aitassa on eräs astiakaappi, joka pitäisi kunnostaa ja olen ajatellut laittaa siihen mm. näitä purkkeja esille. Niin, isännälle siis hommia tiedossa, kun kaappiin täytyy vaihtaa lasit oviin ja varmaan muutenkin on pientä fiksailua. Mutta olen varma, että se tulee olemaan yksi hienoimmista kaapeistamme. Ja tähän sopii vanha pohjalainen sanonta "Keskeneräästä tyätä ei saa näyttää ei hulluulle ei herroolle". Eli siitä sitten enemmän myöhemmin kun on valmista :)

 
Löysin vintistä kauniin värisiä lankakeriä. Ne saavatkin jäädä purkkeihin odottamaan äitini vierailua, jos hän kutoisi niistä minulle jotain.
 
 
Sitten alkuviikon hienot kirppislöydöt!
 


Löysin ihan mielettömiä juttuja ja ihan älyttömän halvalla. Kirppistelyä siis parhaimmillaan. Ensin kuvassa oleva aito lampaankarva, joka sopii kokonsa puolesta vaunuun, pulkkaan, istuinalustaksi tai ihan mitä vaan vain 1,50eur. Sitten "antiikki"kynttelikkö 6eur ja vielä Markslöjd- designpöytävalaisin vain 3eur.

Sain sydäntunnustuksen blogista Sekasotkuisa koti , Kiitos :)

Toteutan tämän kolmella, antakaa anteeksi :) Liian lyhyet yöunet saavat pääkoppani lyömään tyhjää...Tässä ohjeet haasteeseen:


1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka
antoi haasteen sinulle.2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja

kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

Minä laitan haasteen eteenpäin näille blogeille:


 
 


Viisi asiaa joita tarvitset päivittäin:
* Vitamiinipilleri
* Unta!
* Rakkautta
 

                    Viisi kirjaa joita suosittelet muille:
                      * Torey Haydenin kirjat
* Herbjorg Wassamo: Lasi maitoa, kiitos
* Katerina Janouch: Lasten kanssa
 
 
Viisi materialistista joululahjatoivetta:
* Bossin Femme-tuoksun, koska edellinen pöllittiin, mur!
* Lahjakortti sisustusliikkeeseen
* Villasukat
 
Viisi paikkaa, joissa haluaisin käydä:
*Italia
*Islanti
*Afrikka 

Viisi adjektiiviä, jotka kuvaavat sinua:
* Innostunut
*Empaattinen
*Rauhallinen  

                    Viisi elämänohjetta, jotka haluaisin jakaa muille:
*Yritä olla oikeudenmukainen aina.
*Elä hetkessä, mutta muista ajatella myös huomista.
*Elä omaa elämääsi, älä muiden.
 

Kommentit

  1. Kiitos tunnustuksesta! Liityin myös lukijaksi, ihastuttava talo teillä :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan...
    Ps. Vastailen tunnustukseen tässä tulevan vkonlopun aikana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…

Miten minusta tuli pohjalaistalon emäntä

Hei!

Olen pitänyt blogiani elämästäni täällä keltaisessa kartanossa jo pian neljä vuotta. Siitä saan kiittää ihania lukijoitani! En minä olisi vain itselleni viitsinyt kirjoitella näin pitkään. Lukijat ovat varmasti vaihtuneetkin matkan varrella ja osa heistä ei varmastikaan tunne minua henkilökohtaisesti, joten ajattelin, että nyt olisi ehkä hauska hieman kertoa kuinka minä hämäläistyttö päädyin tänne Etelä-Pohjanmaalle aikanaan. Eli suuria paljastuksia on luvassa, heh!

Kaikki alkoi pienestä sattumasta Facebookissa, jonka seurauksena kaksi täysin toisilleen tuntematonta ihmistä päätyivät kirjoittelemaan toisillensa. Huomasimme pian, että jutut menivät hyvinkin yksiin ja kiinnostus toisesta heräsi. Päädyin antamaan puhelinnumeroni ja ensimmäisen puhelumme jälkeen koin, että se oli sitten menoa. Puhelukin kesti lopulta useita tunteja ja yö meni erittäin vähillä unilla. Aamuvuoroon suuntasin väsyneenä, mutta hymyilevänä tyttönä.

Pian päätimme tavata kasvotusten ja lähdin ajelemaan ens…

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…