Siirry pääsisältöön

Lasipurkkeja, kirppislöytöjä ja tunnustus


Huhhuh, täällä Kyrönjoki tulvii aika huolestuttavasti jo tässä vaiheessa. Viime syksyn tulvat taitavat jäädä toiseksi. Laitan kuvia tänne blogiin huomenna, niin saatte jonkin kuvan tästä te etelän ihmiset :)

Olen viimepäivinä kerännyt nurkista lasipurkkeja talteen ja pessyt niitä. On Riihimäkeä, Karhulaa ja erikokoisia narupurkkeja, joissa on säilytetty lääkkeitä aikanaan. Ainakin niissä oli vielä Kurikan apteekin etiketit ympärillä ja niissä mustekynällä kirjoitusta. Narupurkkeihin ompelen kankaasta kannet ja laitan kumpparin ympärille. Aitassa on eräs astiakaappi, joka pitäisi kunnostaa ja olen ajatellut laittaa siihen mm. näitä purkkeja esille. Niin, isännälle siis hommia tiedossa, kun kaappiin täytyy vaihtaa lasit oviin ja varmaan muutenkin on pientä fiksailua. Mutta olen varma, että se tulee olemaan yksi hienoimmista kaapeistamme. Ja tähän sopii vanha pohjalainen sanonta "Keskeneräästä tyätä ei saa näyttää ei hulluulle ei herroolle". Eli siitä sitten enemmän myöhemmin kun on valmista :)

 
Löysin vintistä kauniin värisiä lankakeriä. Ne saavatkin jäädä purkkeihin odottamaan äitini vierailua, jos hän kutoisi niistä minulle jotain.
 
 
Sitten alkuviikon hienot kirppislöydöt!
 


Löysin ihan mielettömiä juttuja ja ihan älyttömän halvalla. Kirppistelyä siis parhaimmillaan. Ensin kuvassa oleva aito lampaankarva, joka sopii kokonsa puolesta vaunuun, pulkkaan, istuinalustaksi tai ihan mitä vaan vain 1,50eur. Sitten "antiikki"kynttelikkö 6eur ja vielä Markslöjd- designpöytävalaisin vain 3eur.

Sain sydäntunnustuksen blogista Sekasotkuisa koti , Kiitos :)

Toteutan tämän kolmella, antakaa anteeksi :) Liian lyhyet yöunet saavat pääkoppani lyömään tyhjää...Tässä ohjeet haasteeseen:


1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka
antoi haasteen sinulle.2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja

kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

Minä laitan haasteen eteenpäin näille blogeille:


 
 


Viisi asiaa joita tarvitset päivittäin:
* Vitamiinipilleri
* Unta!
* Rakkautta
 

                    Viisi kirjaa joita suosittelet muille:
                      * Torey Haydenin kirjat
* Herbjorg Wassamo: Lasi maitoa, kiitos
* Katerina Janouch: Lasten kanssa
 
 
Viisi materialistista joululahjatoivetta:
* Bossin Femme-tuoksun, koska edellinen pöllittiin, mur!
* Lahjakortti sisustusliikkeeseen
* Villasukat
 
Viisi paikkaa, joissa haluaisin käydä:
*Italia
*Islanti
*Afrikka 

Viisi adjektiiviä, jotka kuvaavat sinua:
* Innostunut
*Empaattinen
*Rauhallinen  

                    Viisi elämänohjetta, jotka haluaisin jakaa muille:
*Yritä olla oikeudenmukainen aina.
*Elä hetkessä, mutta muista ajatella myös huomista.
*Elä omaa elämääsi, älä muiden.
 

Kommentit

  1. Kiitos tunnustuksesta! Liityin myös lukijaksi, ihastuttava talo teillä :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan...
    Ps. Vastailen tunnustukseen tässä tulevan vkonlopun aikana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Miniloma jouluisessa Helsingissä

Hei!

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja tunnelma on kyllä aivan eri nyt Suomen 100-vuotis juhlavuonna, kuin aiempina. Monenlaisia juhlallisuuksia on ollut, joihin mekin olemme osallistuneet. Itsenäisyyspäivän juhlaan menemme myös keskiviikkona, jonka jälkeen loppuilta juhlitaankin perheen kesken hienosti syöden ja tunnelmoiden. Aivan ihanaa!

Mennyt viikonloppukin oli mitä mainioin. Olin vierailulla siskoni luona Helsingissä Vallilassa. Kävelimme pitkin katuja, ihastellen tunnelmallisia vanhoja puutaloja. Siitä suuntasimme Tuomaan markkinoille ja joulufiilis oli taattu. Ihmisiä oli melkoisesti liikenteessä näin avajaisten aikaan ja myyjien luokse sai aivan jonottaa. Ihana kokemus kuitenkin, vaikka en onnistunut mitään sieltä ostamaankaan. Jukolan Juuston cheddareita maistelimme kyllä. Ne ovat todellista herkkuamme ja löytyvät myös meidän itsenäisyyspäivän juhlapöydästämme sekä joulupöydästämme. Suosittelen maistamaan!

Olen hieman haeskellut joulufiilistä tässä, kun tuntuu, ettei ole oikein …