Siirry pääsisältöön

Turkoosia, purjelaivoja ja hyvää mieltä


Ihanaa, kun sai pitkästä aikaa nukuttua kohtuuhyvät yöunet. Ja pienen aamupäiväshoppailun jälkeen olo on muutenkin iloinen. Kävimme taas Sisustus Ruufuksessa ja sieltä ostin ihanan Miel:in valkoisen kesähameen. Se tulee varmasti minulla olemaan kovassa käytössä. Ihanaa romanttista tyyliä, jota niin rakastan. Taas kun on tullut oltua aika tiiviisti kotona viimeaikoina, niin tuollaiset pikkushoppailut ovat todella piristäviä ja sisustusliikkeessä oli kaikkea niin ihanaa, jota jo pelkästään ilokseenkin katselee. Yksi tuleva hankinta on ehdottomasti ainakin yksi Matildan Maus- hiirulaisista, joita liike myös myy. Kuvittelin jo miten sellainen söpöliini sopisikaan Rengin tupaan ikkunalaudalle istumaan.

Tänään kuvailin vähän meidän keittiössä. Se on ihanan tilava ja toimiva. Harmittelin joskus, kuinka haluaisin laittaa kaapin päälle esineitä ja koska huonekorkeus on neljä metriä ja kaapinpäällinen on kolmessa metrissä, ei sieltä oikein pienet esineet osu silmiin. Mutta nyt kun laitoin sinne vähän isompaa tavaraa, niin hyvinhän ne näyttävät näkyvän sieltä.

 
 
Olin pidemmän aikaa jo halunnut keittiöömme liitutaulun. Se on minusta hauska yksityiskohta ja tämä sattui löytymään vielä meidän omalta vintiltä.
.
Ihanaa turkoosia. Se on yksi lempiväreistäni ja olen ripotellut tätä väriä keittiöömme hieman sinne tänne. Pöytäliina on muuten oikeasti paneliverho. Olen ostanut ne joskus menneinä vuosina.
Ja tässä tälläinen pikku purjelaiva, jonka nappasin salin kirjahyllystä lipumaan pitkin ennen niin valkoisen talonpoikaistuolin kaunista pintaa. Satamat ja purjelaivat ovat uusimpia ihastuksenkohteitani. Odotan jo kovasti kesää, että pääsen kuvaamaan niitä automatkoilla. Tuolin tilanne on nyt se, etten ole vielä päättänyt haluanko jättää sen tälläiseksi, vai raavinko viimeisetkin maalit pois. Kaunis se on näinkin, mutta saattaa olla hieman liian raaka näky meidän sisustuksessa.
 
 
 
 
 

Kommentit

 1. Sullahan on viikinkilaiva siellä pöydällä - hyvin norjalaisen näköinen :D. Kävin kommentoimassa kerralla aika montaa postausta - olet postaillut ahkerasti, mutta en ole muistanut käydä lukemassa :). Merkitsin itseni lopultakin lukijaksi, niin tulee luettua paremmin. Se on vain jäänyt tekemättä:).

  Sellainen lukijan vinkki: en tiedä, oletko itse huomannut tai edes tietoinen, että sulla on täällä kommenttiboksissa nyt moninkertaiset turvajärjestelyt, kun on ensin se "ethän ole robotti"- testi ja siiten vielä kommnettien tarkistus ennen julkaisemista. Itse luovuin aika pian kaikista "turvajärjestelyistyä", enkä ole saanut yhtään roskapostia tai epäasiallista viestiä. Moni saattaa jättää kommentoimatta, jos sen tekee kovin hankalaksi, joten suosittelen, että otat ainakin toisen varmistuksen pois käytöstä. Ehkä jopa molemmat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta. En tosiaan ole sitä ottanut huomioon. Näin uutena bloggaajana tuntuu olevan vielä vähän hiomista näissä jutuissa:) Auttaa paljon, kun joku viitsii antaa parannusehdotuksia. Poistinkin nämä nyt käytöstä :)

   Poista
  2. Niin ja kyllä laivassa näyttäisi lukevankin Norge purjeessa. Se on varmaan matkamuisto vuosien takaa. Tervetuloa lukijaksi! Se lämmittää kovasti mieltä :)

   Poista
  3. Arvelinkin,että nuo tunnistukset on jääneet vahingossa. Täällä on ihan omat systeemit, jotka oppii vasta vähitellen. Itsellänikin on vielä tosi paljon oppimista :).

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tytön maalaisromanttinen huone

Pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin. Yläkerrassa meillä on kaksi huonetta, joissa asustelevat vanhimmat lapset. Remontoimme yläkerran vanhat huoneet muutama vuosi sitten ensin vierashuoneiksi. Nyt kun osa lapsista ovat jo isompia ja kaipaavat enemmän omaa rauhaa, niin annoimme heille luvan muuttaa näihin huoneisiin. Esittelen tällä kertaa huoneista toisen, eli tytön huoneen.

Tytön huone on maalaisromanttinen ja tunnelma on kyllä aika ihana. Huone on juuri sellainen, minkä itsekin olisin tyttösenä halunnut. Kaikkea söpöä ja kaunista. Lapset saavat päättää itse suurimmaksi osaksi sisutuksesta huoneissaan, koska itsehän he niissä viettävät eniten aikaansa. Tytön huoneeseen oli myös tärkeää saada nukkumapaikka kaverillekin yökyläilyä varten. Huone on tilava, joten se oli aika helppo toteuttaa.
Huoneen kalusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa. Parvisänky sekä vierassänky ovat Ikeasta, kukallinen sohva on Askon 50-luvun tuotantoa ja kirjoituspöytä on antiikkia 1800-luvulta, kuten suuri…

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Miten minusta tuli pohjalaistalon emäntä

Hei!

Olen pitänyt blogiani elämästäni täällä keltaisessa kartanossa jo pian neljä vuotta. Siitä saan kiittää ihania lukijoitani! En minä olisi vain itselleni viitsinyt kirjoitella näin pitkään. Lukijat ovat varmasti vaihtuneetkin matkan varrella ja osa heistä ei varmastikaan tunne minua henkilökohtaisesti, joten ajattelin, että nyt olisi ehkä hauska hieman kertoa kuinka minä hämäläistyttö päädyin tänne Etelä-Pohjanmaalle aikanaan. Eli suuria paljastuksia on luvassa, heh!

Kaikki alkoi pienestä sattumasta Facebookissa, jonka seurauksena kaksi täysin toisilleen tuntematonta ihmistä päätyivät kirjoittelemaan toisillensa. Huomasimme pian, että jutut menivät hyvinkin yksiin ja kiinnostus toisesta heräsi. Päädyin antamaan puhelinnumeroni ja ensimmäisen puhelumme jälkeen koin, että se oli sitten menoa. Puhelukin kesti lopulta useita tunteja ja yö meni erittäin vähillä unilla. Aamuvuoroon suuntasin väsyneenä, mutta hymyilevänä tyttönä.

Pian päätimme tavata kasvotusten ja lähdin ajelemaan ens…