Siirry pääsisältöön

Uusi elämä

Selailin illalla lasten käytyä nukkumaan erästä sisustuslehteä, josta bongasin samanlaisen 50-luvun  lipaston kuin meillä. No siitä sitten sain hyvän idean, jota aloin oitis toteuttamaan. Ilta menikin sitten mukavasti kuvia räpsytellessä.


Joku saattaa vielä muistaa vanhan limsakorin, jonka otin talteen aikaisemmin. Käyttötarkoitusta en sille silloin vielä keksinyt, mutta nyt oli sen aika ja näin limsakori saa uuden elämän. Suurin osa esineistä, joita keräsin siihen löytyivät itseasiassa tuon lipaston laatikosta. Tavaroita on kerääntynyt laatikoihin pitkän ajan kuluessa. Tai niin ainakin päättelin, esimerkiksi noista vanhoista Kotilieden numeroista vuodelta -57, joita siellä oli. Eli tässä siis todellinen 50-lukulainen kaluste, sekä ulkoa että sisältä.


 
Tästä sitten vielä mallia kesämekkoon. Saa lainata, mut ei oo pakko ;)


Kommentit

 1. Hei Niina! Löysin blogisi Tarja's Snowland -blogin kautta. Sinulla on mielenkiintoinen aihe ja koti. Sieltä näyttää löytyvän paljon saman henkisiä ja useampia ihan samanlaisiakin tavaroita kuin Muonamiehen mökillä. Tervetuloa kurkkaamaan http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/
  Lisäksi näyttää siltä, että olemme molemmat aloittaneet blogin pitämisen tänä keväänä, olenko oikeassa? Liityn nyt lukijaksesi :) P.s. Blogisi teksti näkyy ainakin näin ipadilla selatessa hyvin pienenä. Oikeassa reunassa sen sijaan on paljon väljyyttä (sisältösarake, jossa kaikki kuvat ja tekstit näkyvät on ihan vasemmassa reunassa, se vie ruudusta vain n. 40 % ja loput on "tyhjää tilaa") Oletko tietoinen tästä? Voisiko se johtua yläosan kuvasta, joka on kaunis, mutta onkohan se liian leveä? Ei tässä muuten mitään, mutta ajattelin vain kertoa, että tekstiä on ehkä hieman hankala lukea :). Otan myös itse mielelläni palautetta ja kehitysideoita vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiitoksia palautteesta ja etenkin kehitysideoista. Otan ne mielelläni vastaan ja katson saanko sivua korjatuksi niin, että sitä on helpompi lukea. Kyllä, tämä on uusi harrastukseni ja vaatii vielä vähän harjoittelua kaikilta osin. Ompa kiva löytää saman henkisiä ihmisiä tätäkin kautta. Tulen mielelläni vastavierailulle :)

   Poista
 2. Moi! Kiva, kun kävit kylässä :) Teit ilmeisesti jo jotain blogin ulkoasulle, näyttää hyvältä. Tekstikin taitaa olla vähän isompaa, tai sitten olen vain itse virkeämpi kuin eilen sitä lukiessani ;) Hieman se voisi olla vielä isompaa, mutta tämäkin on hyvä.
  Selailin vähän vanhoja juttujasi. Mielenkiintoisia, etenkin tuo kummitusjuttu oli karmivuudessaan hyvä. Voisin kuvitella, että itselläni yöunet jäisivät kyllä näkemättä vastaavassa tilanteessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan! Kyllä, yritin vähän korjailla ulkoasua. Tekstin koko onkin nyt aikaisempaa parempi tosiaan, mutta vielä astetta isompana oli mielestäni jo liikaakin. En tiedä miten se tabletilla näkyy, mutta näin läppäristä katsottuna ja kännykällä on mielestäni ok. Kiitos kuitenkin ja onkin kiva, että joku uskaltaa laittaa suoraa palautetta, eikä jää vaan mielessään miettimään paranteluvaihtoehtoja. Kävin pikaisesti kurkkaamassa blogiasi ja ajattelin mennä vielä tarkastelemaan sitä paremmin nyt kun on enemmän aikaa. Ja kyllä, kummitusjutut tekevät elämästä täällä vähän jännää ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suosi suomalaista ja tue pienyrittäjiä. Haastan kaikki bloggaajat mukaan!

Hei!

Tällä kertaa haluan kertoa teille mielipiteeni siitä, miten meidän tulisi mielestäni muistaa suosia kotimaisuutta ja etenkin pienyrittäjiämme. Näin joulun alla se on kovin ajankohtainen aihe, koska joulu on monien yritysten sesonkiaikaa ja pienille yrityksille erityisesti tärkeä aika tehdä rahaa. Olen itse syntynyt yrittäjäperheeseen, jonka vuoksi aihe on minulle siksi niin tärkeä ja läheinen. Olen muutenkin sitä mieltä, että meidän suomalaisten tulisi puhaltaa enemmän yhteen hiileen ja tämä on yksi erittäin hyvä keino toteuttaa sitä.

Tässä siis haaste myös bloggareille! <3 Napatkaa siitä ;)

1.Tee postaus pienyrityksestä, jonka tuotteita käytät tai jotka ovat sinulle mieluisia.

2.Tue pienyrittäjyyttä ostamalla mahdollisimman paljon kotimaisia tuotteita joulunaikaan ja kerro niistä blogissasi

3. Toteuta näistä toinen tai molemmat kohdat ja kerro siitä minulle kommenttialueella, niin tutustun mielelläni postaukseesi!

Huom! Ei harrasteta haasteessa kaupallista yhteistyötä vaan pyytee…

Kuin uuden alku

Hei!

Olen täällä pitkästä aikaa ja niin innoissani siitä. Ihan kuin aloittaisin jotain uutta.
Elämä on ollut yhtä hullunmyllyä koko vuoden ja nyt herään siihen, että joulu tulee ja haluan löytää taas aikaa rakkaille harrastuksilleni, kuten käsitöille, sisustamiselle ja bloggailulle. Saanhan ottaa sen ajan?

Olen opiskellut ja tehnyt ahkerasti töitä kuluneena vuonna. Se ei sinänsä ole minulle mitenkään uutta, mutta alan vaihdos on tehnyt tästä rankkaa, mutta erittäin antoisaa. On ihanaa löytää se oma juttu mistä nauttii niin paljon, ettei malttaisi odottaa seuraavaa päivää päästäkseen työn kimppuun.

Olen löytänyt itsestäni uusia puolia ja toisaalta päässyt myös hyödyntämään taitoja, joita olen vuosien varrella oppinut.  Oi että, kun olen innoissani kaikesta, mitä syksyn aikana olenkaan kokenut. Olen päässyt haastamaan itseäni oikein urakalla ja se vasta onkin ollut hienoa ja uutta.


Armottomana joulufanina olen tietenkin jo aivan joulufiiliksissä tässä vaiheessa vuotta. Meidän kotiin on…

Miniloma jouluisessa Helsingissä

Hei!

Itsenäisyyspäivä lähestyy ja tunnelma on kyllä aivan eri nyt Suomen 100-vuotis juhlavuonna, kuin aiempina. Monenlaisia juhlallisuuksia on ollut, joihin mekin olemme osallistuneet. Itsenäisyyspäivän juhlaan menemme myös keskiviikkona, jonka jälkeen loppuilta juhlitaankin perheen kesken hienosti syöden ja tunnelmoiden. Aivan ihanaa!

Mennyt viikonloppukin oli mitä mainioin. Olin vierailulla siskoni luona Helsingissä Vallilassa. Kävelimme pitkin katuja, ihastellen tunnelmallisia vanhoja puutaloja. Siitä suuntasimme Tuomaan markkinoille ja joulufiilis oli taattu. Ihmisiä oli melkoisesti liikenteessä näin avajaisten aikaan ja myyjien luokse sai aivan jonottaa. Ihana kokemus kuitenkin, vaikka en onnistunut mitään sieltä ostamaankaan. Jukolan Juuston cheddareita maistelimme kyllä. Ne ovat todellista herkkuamme ja löytyvät myös meidän itsenäisyyspäivän juhlapöydästämme sekä joulupöydästämme. Suosittelen maistamaan!

Olen hieman haeskellut joulufiilistä tässä, kun tuntuu, ettei ole oikein …